Gevulde Chinese flensjes (flensjes + vulling + garnituur) - poh pia (ofwel popia)
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 14 in singapore .
- Keuken:
- Aziatisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- arachideolie
- bamboespruiten uit blik
- bloem
- chinese worstjes
- doorregen varkensvlees
- ei
- ghee
- ketjap benteng manis
- knoflook
- komkommer
- krab
- kreeft
- kropsla
- lap tsjong
- noorse garnalen
- sesamolie
- sojabonenkaas
- tahoe
- verse garnalen
- verse koriander
- verse peterselie
- waterkers
- zoete indonesische sojasaus
- zout
- zoute sojabonen uit blik
- gemalen zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.