Battenberg cake
★
★
★
★
★
Een recept van Regula Ysewijn.
U vindt dit recept op pagina 30 in Brits bakboek .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten
- abrikozenjam
- abrikozenpitten
- amandelaroma
- amandelmeel
- bakpoeder
- bloem
- boter
- ei
- fijne suiker
- maraschinolikeur
- marsepein
- roze voedingskleurstof
- poedersuiker
- rozenwater
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.