Belgian buns uit de 18e eeuw - Belgian buns, 18th century
★
★
★
★
★
Een recept van Regula Ysewijn.
U vindt dit recept op pagina 140 in Brits bakboek .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- ontbijt / brunch / bij de koffie
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten
- bakpoeder
- bloem
- boter
- citroenrasp
- ei
- eigeel
- geblancheerde amandelen
- gekonfijte citrusschil
- gemalen kruidnagel
- gemberpoeder
- krenten
- melk
- nootmuskaat
- poedersuiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.