Salade de coquilles Saint-Jacques au poivre rose - Salade van Sint-Jacobsschelpen met roze peper

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 128 in De chef-kok is een vrouw .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebratene Jakobsmuscheln mit Radicchio und Rote-Bete-Salat / Gebakken coqulles met radicchio en rode bietensalade

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Salade de coquilles Saint-Jacques aux lardons - Salade van sint-jakobssschelpen met spekjes

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Charlotte de saumon et salade st jacques - Charlotte van zalm gevuld met een salade van jacobsschelpen

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi,

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]