Bagna cauda

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 193 in De man die alles at .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Saus van kippenlever - salsa ghiotta

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bagna cauda

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gefrituurde ansjovis

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Polentapasticciata met ansjovis

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel