Capretto (o agnello) con acciughe, rosmarino e limone - Geroosterde jonge geit of lam met ansjovis, rozemarijn en citroen
★
★
★
★
★
Een recept van Giorgio Locatelli.
U vindt dit recept op pagina 325 in Made in Sicily .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- ansjovis-, rozemarijn- en citroensaus
- aubergine
- bloem
- courgette
- kerstomaat
- lamsvlees van geit of schaap
- olijfolie
- plantaardige olie
- rode paprika
- rode spaanse peper
- sjalot
- venkel
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.