Peter De Clercq en Seppe Nobels - Frisse vis

Frisse vis

Een boek van Peter De Clercq en Seppe Nobels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Frisse vis, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Vis is een erg veelzijdig product, zeker wanneer een topchef ermee aan de slag gaat. Kabeljauw op de zoutsteen, mosselen in de Q-bag of tongschar op de grill... De recepten van barbecuechef Peter De Clercq zullen je gegarandeerd inspireren.

Ook de beste groentechef van het land Seppe Nobels werkt graag met duurzame vis om zijn creatieve, lichte groenteschotels te vergezellen.

Eenvoudige klassieker of verfijnd gerecht? De Noordzee heeft zoveel in petto!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken