Geroosterde spitskool - met pecelsaus van cashew en sambal matah

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in Indorock .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
bijgerecht
Soort:
veganistisch / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemengde schelpdierensoep - zuppa di pesce misto di conchiglie

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Runderbouillon

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Gepofte aardappels met kwark

Serveersuggestie Gepofte aardappels met kwark

Alikruiken

Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot