Tahu telor - luchtige tahu-frittata met kecapnotensaus en peultjessla
★
★
★
★
★
Een recept van Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden.
U vindt dit recept op pagina 112 in Indorock .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- bladselderij
- ei
- gebakken sjalotjes
- gembersiroop
- kecapnotensaus
- knoflook
- kokosrasp
- komijnpoeder
- korianderpoeder
- laksablad
- limoen
- melk
- palmsuiker
- peultjes
- radijsspruiten
- tahu
- taugé
- terasipoeder
- vissaus
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.