Gefermenteerde biefstuk

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 76 in Keukenlab .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Taughetti met biefreepjes in Teriyaki saus

Een recept uit Betina Oostveen

Bief teriyaki

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Sissende steak & aardappel met komijn en paprika

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Fajitas

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab