Jan Groenewold

We hebben 4 boeken van Jan Groenewold waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jan Groenewold? Registreren is gratis!

Boeken van Jan Groenewold

Recepten van Jan Groenewold

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Keukenlab:

Kruidenbitter uit de slagroomspuit

Ingrediënten:
citroenschil, jenever, jeneverbessen, kardemompeulen, korianderzaad, laurier, sinaasappelschil, steranijs, suiker en tijm

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Zoete stoof van kippendij en abrikozen

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde abrikozen, gevogeltefond, ghee, kaneelstokje, kardemompeulen, kippendij met bot, knoflook, knolselderij, kruidnagel, sinaasappels, steranijs, witte wijn en zoete ui

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Veganistische kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, rode misopasta, suiker, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Chicken & Waffles

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, bosui, cayennepeper, frituurolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kipfilet, maïsmeel, sriracha, tabasco, wafels, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Lamsschenkels

Ingrediënten:
appelazijn, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, koolrabi, lamsschenkel, laurier, olie, peperkorrels, rode wijn, runderfond, sjalotjes, suiker, tijm en zout

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Gepekelde augurken

Ingrediënten:
augurk, babykomkommer, dille, dillezaad, knoflook, mosterdzaad, ongeraffineerd zeezout, venkelzaad, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Pistachesoufflé

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, eiwit, maïzena, melk, pistaches, suiker, vanillestokje en wijnsteenzuur

Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Aquafabameringue

Ingrediënten:
cacao, fijne kristalsuiker, kaneel, kookvocht van kikkererwten en maïzena

Soort:
vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Wortelsoep

Ingrediënten:
agavesiroop, baksoda, boter, gelatine, limoensap, rode currypasta, water, wortels, wortelsap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Risotto met rode biet en radicchio

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, radicchio, rode bieten, sjalot, tijm en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Zoetzure augurken

Ingrediënten:
anijszaad, augurk, babykomkommer, dille, dillezaad, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, mosterdzaad, ongeraffineerd zeezout, peperkorrels, suiker, venkelzaad, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bisque de crevettes

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, hollandse garnalen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, saffraan, steurgarnalen, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, suiker, trassi, vissaus, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Kruidenolie

Ingrediënten:
druivenpitolie, kruiden, olijfolie en specerijen

Soort:
vegan / boter en olie
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Tjaptjoi met kip

Ingrediënten:
bosuitjes, champignons, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, marinade, oestersaus, paksoi, rode paprika, rode peper, rode ui, taugé, ve-tsin, wortel en zoute sojasaus

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Stamppot boerenkool

Ingrediënten:
augurk, boerenkool, boter, kruimige aardappel, nootmuskaat, piccalilly, rookworst, spekblokjes, volle melk en zilveruitjes

Keuken:
Nederlands
Soort:
stamppot
Alle recepten van Jan Groenewold