Chili con carne
★
★
★
★
★
Een recept van Eke Mariën en Jan Groenewold.
U vindt dit recept op pagina 126 in Keukenlab .
- Soort:
- eenpansgerecht
- Bereidingstijd:
- 115 minuten
Ingrediënten
- baksoda
- doorregen riblap
- gedroogde oregano
- gerookt paprikapoeder
- groene paprika
- hamblokjes
- honing
- knoflook
- komijnzaad
- korianderzaad
- laurier
- olie
- piri-piri
- rode paprika
- runderbouillontablet
- runderfond
- tomaten
- tomatenblokjes uit blik
- ui
- zoete paprikapoeder
- zwarte bonen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.