Langzaam gesmoorde artisjokken, zoete kerstomaten, tijm en basilicum

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 139 in The naked chef .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groene taglierini met garnalen en cognac

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Artisjokken tapenade

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Artisjok-salade

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kalfshaasbiefstuk met artisjokken à la barigoule, gekarameliseerde knoflook, Picholine olijven, tomatenmarmelade en een Barigoule-emulsie

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide