Tagliatelle met doperwten, tuinbonen, room en parmezaanse kaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 62 in The naked chef .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Een van de beste lente-pasta's. Je kan best wat meer doperwten en tuinbonen gebruiken. Leng een beetje aan met kookwater van de pasta. Een frisse salade en vers gebakken brood erbij maakt het helemaal compleet.

- meer dan 6 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

‘Tartaar’ Van Doperwtjes, Lamshaas En Munt • Voor 4 • Juni

Een recept uit Onno Kleyn - Elke dag lekker eten

Risotto van boekweit met doperwtjes recept - Food and Friends

Een recept uit

Risotto van boekweit met doperwtjes

Een recept uit

Spaghetti met doperwtenpesto – 5 OR LESS

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen