Bouillon van gestoomde sint-jakobsschelpen, garnalen en mosselen met noedels, zwarte bonen, koriander en limoen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 27 in The naked chef .

Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oesters Met Dressing Van Tamarinde & Limoen

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Vietnamese kalkoen à la minute

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Roodbaars met gele curry

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Soep voor extra energie

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw