In de pan gebraden parelhoen met salie, selderij en bloedsinaasappel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 126 in The naked chef .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderijsalade met ham

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Gebraden ham met marmelade

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Cocktail van bloedsinaasappel Sanguine Royal

Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Bleekselderij, sinaasappel en pecannoten

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!