R. Baugniet - 500 vlaaien & taartjes

500 vlaaien & taartjes

Een boek van R. Baugniet

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals 500 vlaaien & taartjes, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

500 vlaaien & taartjes is een overzichtelijke verzameling inspirerende recepten waarmee zelfs de minst ervaren kok zijn baktalenten zal kunnen ontplooien. Als u altijd al graag eens een vlaai met deegdeksel, of pie, wilde maken, maar niet wist hoe u dat moest doen, zult u er nu met deze nauwkeurig en stap-voor-stap beschreven, duidelijke recepten zeker in slagen. De basisrecepten voor de verschillende deegsoorten vormen de basis van dit boek en kunnen niet mislukken. De recepten bezorgen u vele en inspirerende ideeën.

Vele eenvoudig te maken vlaaien, open of met een deegdeksel (de Engelse pie), taartjes en talloze tijdbesparende varianten van zandtaartdeeg tot bladerdeeg – hiermee kunt u experimenteren maar ook alle vergeten favorieten opnieuw ontdekken;

Een verzameling vlaaien en taartjes die u het water in de mond doen lopen – van snel te bereiden cobblers en klassiek gebak, zoals bijvoorbeeld Citroenschuimtaart, tot geraffineerde gerechten als Ricottataartjes met vijgen;

Recepten naar ieders smaak, voor elk seizoen en iedere gelegenheid, van een eenvoudige lunch voor 2 personen tot een feestelijk dessert.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken