Groene gazpacho met vis
★
★
★
★
★
Een recept van Najat Kaanache.
U vindt dit recept op pagina 111 in NAJAT .
- Keuken:
- Marokkaans
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- amandelen
- appelazijn
- bosuien
- extra vierge olijfolie
- knoflook
- komkommer
- tomatenquenelles
- vis voor gazpacho
- witte druiven
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.