Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Hele gebraden hazenrug met cognacpepersaus
- Ingrediënten:
- boter, cashewnoten, cognac, groene peperkorrels, hazenrug, olie, peper, room, sjalot, spruitjes, tomaat, witte druif en zout
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Witte druif wordt beschouwd als druiven.
Alternatieve namen: groene druif, witte druiven en zibibbo.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met witte druif in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient witte druif:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Drinken / cocktails uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Moleculair koken:
Recept uit Moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / nagerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Salade:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Diner / nagerecht uit Story on a Plate:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-01: