Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Paardentartaar van het mes
- Ingrediënten:
- cornichons, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, lendebiefstuk, paardenvlees, schouderstuk en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 32 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals Tartaar van het mes, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als steak tartaar en kalfstartaar biedt dit boek ook verrassende gerechten, zoals tartaar met blauwe kaas en walnoten en tartaar van zalm of dorade. Zelfs tartaar van fruit en groenten komen aan bod.
Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten. In 2003 opende het eerste filiaal zijn deuren. Inmiddels zijn er in Parijs drie vestigingen.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 32 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Recept uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Bijgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes: