Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Tartaar van het mes

vlees, vis, groenten, fruit

Een boek van Jean-Guillaume Dufour

We hebben 32 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Tartaar van het mes, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als steak tartaar en kalfstartaar biedt dit boek ook verrassende gerechten, zoals tartaar met blauwe kaas en walnoten en tartaar van zalm of dorade. Zelfs tartaar van fruit en groenten komen aan bod.

Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten. In 2003 opende het eerste filiaal zijn deuren. Inmiddels zijn er in Parijs drie vestigingen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Tartaar van het mes

Een greep uit de 32 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Spaanse tartaar

Ingrediënten:
chorizo, cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, rundergehakt, sjalot en zwarte olijf

Keuken:
Spaans / Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar uit Modena

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cornichons, kappertjes, ketchup, rundergehakt en sjalot

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar van de brasserie

Ingrediënten:
cognac, cornichons, demi creme fraiche, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, sjalot, tabasco en worcestershiresaus

Keuken:
Afrikaans / Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Recept uit Tartaar van het mes:

Tartaar van fruit

Ingrediënten:
aardbei, ananas, appel, citroensap, kaneelpoeder, kruidnagel, peer, rietsuiker, rode wijn, verse muntblaadjes en witte rum

Keuken:
Frans
Soort:
fruit
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Hartig-zoete tartaar

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cacao, cornichons, ketchup, rundergehakt, sinaasappel, sinaasappelsap, sjalot en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Kalfstartaar met parmezaan

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kalfsgehakt, kalfsschnitzel, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en verse basilicum

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Bijgerecht uit Tartaar van het mes:

Bijgerechten bij tartaar

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, frietaardappel, laurierblad, olijfolie, paprika, slagroom, tomaat, ui en verse tijm

Keuken:
Frans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar uit de Savoie

Ingrediënten:
augurk, cornichons, kaas, ketchup, raclette, rundergehakt, sjalot, slagroom, spekreepjes en ui

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Noord-Franse tartaar

Ingrediënten:
bier, cornichons, eidooier, ketchup, komijnpoeder, mager rundvlees, maroilles, rundergehakt, sjalot en sterk smakende koekaas

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Toon alle 32 recepten in dit boek