Tartaar van de brasserie
★
★
★
★
★
Een recept van Jean-Guillaume Dufour.
U vindt dit recept op pagina 8 in Tartaar van het mes .
- Keuken:
- Afrikaans / Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- cognac
- cornichons
- demi creme fraiche
- dijonmosterd
- eidooier
- kappertjes
- mager rundergehakt
- sjalot
- tabasco
- worcestershiresaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.