Tartaar van de brasserie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 8 in Tartaar van het mes .

Keuken:
Afrikaans / Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gesmoord rundvlees met ansjovis - broufado

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Biefstuk tartare

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Avocado "Grand Hotel"

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Gestoofd rundvlees met ansjovis - grillade des mariniers

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence