Jos Timmer en Wim de Beer - Restaurant De Kas

Restaurant De Kas

Van het land op het bord

Een boek van Jos Timmer en Wim de Beer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Restaurant De Kas, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Restaurant De Kas: van het land op het bord is het inspirerende kookboek van De Kas Amsterdam, met meer dan 80 recepten waarin groenten de hoofdrol spelen.

  • Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.

    Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken