Everjongcarré met kweepeer, witte kool en karwij
★
★
★
★
★
Een recept van Gérard Goetz.
U vindt dit recept op pagina 55 in Elzas .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- boter
- bouillon
- bruine fond
- carré van jong everzwijn
- fleur de sel
- karwij
- kweeperen op siroop
- peper
- pinot noir
- vieille prune
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.