Pâté en croûte

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 60 in Elzas .

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bladerdeeggebakjes met geitenkaas en gerookte eendenborst

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Gigot farci en croûte - Uitgebeende en gevulde lamsbout in pasteideeg

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Geitenkaasjes in bladerdeeg

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Fazant Souvaroff

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe