Pâté en croûte
★
★
★
★
★
Een recept van Gérard Goetz.
U vindt dit recept op pagina 60 in Elzas .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees / gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine
Ingrediënten
- bladerdeeg
- eend
- eidooier
- foie gras
- groene pistaches
- kalfszwezerik
- kalkoenfilet
- knoflook
- korstdeeg met reuzel
- nitrietzout
- quatre épices
- ui
- vet varkensspek
- witte peper
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.