Gigot farci en croûte - Uitgebeende en gevulde lamsbout in pasteideeg

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 459 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees / pastei

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bladerdeeg met worst en mierikswortel - sfogliatine con rafano e würstel

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Franse Witlof tatin

Een recept uit Lisette

Kaasstrikken

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Bladerdeegpunten

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei