Pressé van pot-au-feu en lawerwurscht met melfor-vinaigrette
★
★
★
★
★
Een recept van Gérard Goetz.
U vindt dit recept op pagina 64 in Elzas .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees / paté/terrine
Ingrediënten
- bouquet garni
- gelatine
- kalfsleverworst
- knoflook
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- lavas
- leverworst
- peper
- runderschouder
- ui
- vinaigrette
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.