Saumawe - Gevulde varkensmaag
★
★
★
★
★
Een recept van Gérard Goetz.
U vindt dit recept op pagina 73 in Elzas .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- blanke azijn
- boter
- druivenpitolie
- ei
- grof zout
- knoflooksap
- knolselderij
- marjolein
- peper
- peterselie
- ui
- varkenslende
- varkensmaag
- varkensnek
- vastkokende aardappelen
- wortels
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.