Bouillon van eendenhals met polentaschijfjes en eendenlever
★
★
★
★
★
Een recept van Gérard Goetz.
U vindt dit recept op pagina 179 in Elzas .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bakvet
- boerenkool
- boter
- eendenbout
- eendenhals
- eendenlever
- fijn zout
- grof zout
- kervel
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- lavas
- melk
- polenta
- witte peper
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.