T. Dumoulin - Frans-Nederlands Nederlands-Frans - Gastronomisch woordenboek

Frans-Nederlands Nederlands-Frans - Gastronomisch woordenboek

duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard

Een boek van T. Dumoulin

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Frans-Nederlands Nederlands-Frans - Gastronomisch woordenboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. Vertaling en verklaring van duizenden Franse gastronomische termen en begrippen. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijze, gereedschappen enzovoorts. Met een korte samenvatting van de Franse grammatica. Deze herziene editie is geheel opnieuw opgezet onder begeleiding van Van Dale Lexicografie. Pers


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken