Paul Bocuse en P. Bocuse - De Nieuwe Franse Keuken

De Nieuwe Franse Keuken

Een boek van Paul Bocuse en P. Bocuse

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Nieuwe Franse Keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Paul Bocuse - de chefkok onder de chefkoks, de ambassadeur van de onovertroffen Franse keuken - is de beste tradities van de Franse keuken steeds trouw gebleven. De nieuwe Franse keuken geldt als zijn basiswerk. Met meer dan duizend recepten ontsluiert Bocuse de geheimen van de fascinerende wereld van de Franse keuken, waarin vernieuwing en traditie hand in hand gaan en alleen het beste van het beste goed genoeg is.
Culinaire Klassiekers is een serie van de Culinaire Boekerij. Binnen deze serie verschijnen klassieke kookboeken van bekende auteurs, die in geen enkele keuken mogen ontbreken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken