Gegrilde noordzeelangoustines met elixer d'Anvers en harissaboter

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 328 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Varkenskarbonaden en kruisbessensaus

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Mosterd-citroentijmsaus

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Caramboledressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Sous Vide Lemon Herb Oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]