Fideua in schaaldierenbouillon met bonen en tomaat
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 331 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Spaans / Belgisch
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten
- arachideolie
- citroentijm
- citroenzest
- fleur de sel
- gerookt paprikapoeder
- kerstomaat
- knoflookolie
- rozemarijn
- schaaldierenbouillon
- snijbonen
- sperziebonen
- zout
- zwarte fideua
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.