Sint-Jacobsvrucht met bloemkool, wilde waterkers en hazelnoot
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 333 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- arachideolie
- barbarakruid
- bloemkool
- boter
- creme van gefermenteerde knoflook
- hazelnoten
- laurier
- limoensap
- melk
- olijfolie
- peper
- piment d'espelette
- room
- sint-jacobsschelpen
- steranijs
- wilde waterkers
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.