Duif met venkel en pommes duchesse
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 444 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch / Noord-Afrikaans
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- belgische mosterd
- boter
- chermoula
- citroenzest
- duiven
- groentebouillon
- knoflookolie
- luikse siroop
- peper
- pommes duchesse
- venkelknol met wortels
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.