Saus bij hazenrug (sauce harlequin)
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 499 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Frans / Belgisch
- Soort:
- saus
Ingrediënten
- boter
- graanmosterd
- groene peperkorrels op sap
- kweepeergelei
- rode wijnazijn
- ui
- wildbouillon
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.