Ikan asam pedas - Hete viscurry
★
★
★
★
★
Een recept van Wendy Hutton.
U vindt dit recept op pagina 74 in Culinaire reisbibliotheek Maleisie .
- Keuken:
- Maleisisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- curry / vis
Ingrediënten
- asam gelugur
- daun kesum
- dikke kokosmelk
- galangal
- gedroogde pepers
- kemirinoten
- knoflook
- olie
- sjalotjes
- suiker
- tamarindepulp
- turmeriekpoeder
- visfilet
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.