Asam gelugur

Zoek naar asam gelugur in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met asam gelugur in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste asam gelugur recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient asam gelugur:

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Ayam Percik - Pittige barbecuekip

Ingrediënten:
asam gelugur, bakolie, citroengras, dikke kokosmelk, gedroogde pepers, gember, kemirinoten, kippenpoten, knoflook, marinade, rode pepers, sjalot, suiker, tamarindepulp, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Serunding

Ingrediënten:
asam gelugur, citroengras, galangal, gedroogde pepers, knoflook, kokosrasp, limoenblaadjes, limoensap, sjalot, suiker, turmeriek, turmeriekblad, venkelpoeder en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegan / boter en olie / condiment
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Rendang daging - Maleis rundvlees met kokos

Ingrediënten:
asam gelugur, biefstuk, citroengras, dikke kokosmelk, galangal, gedroogde pepers, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, kerisik, knoflook, kruidnagel, limoenblad, olie, sjalot, steranijs, suiker, tamarindepulp en turmeriekblad

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Basis-chilipeperssaus

Ingrediënten:
blanke azijn, pindaolie, rode chilipeper, tamarindewater en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Roedjaksaus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, garnalenpasta, lente-ui, limoensap, palmsuiker, tamarindewater, thaise pepers en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Chili-jam

Ingrediënten:
galangal, gedroogde garnalen, knoflook, palmsuiker, rode chilipeper, tamarindewater, thaise sjalotjes, vissaus en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:

Gebakken tonijn met citrusblad en pinda's

Ingrediënten:
djeroek poeroet, gemberwortel, javaanse suiker, komkommer, koriander, limoensap, pinda, rode chilipeper, sereh, sesamolie, tamarindewater, tonijnfilet en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:

Kipsalade met papaya

Ingrediënten:
betelblad, gebakken uitjes, gemberwortel, kipfilet, komijnzaad, komkommer, lente ui, munt, palmsuiker, papaja, pinda, sojasaus, spaanse peper en tamarindewater

Soort:
salade
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:

Krab- en waterkerssalade

Ingrediënten:
gele paprika, koriander, lente-ui, lichte olijfolie, limoensap, palmsuiker, rode peper, tamarindewater, vers krabvlees, vissaus en waterkers

Soort:
salade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Pittige salade van biet, prei & walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, chilivlokken, granaatappelpitten, knoflook, koriander, prei, rode biet, rucola, tamarindewater, walnoten, walnotenolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pasta voor laksa

Ingrediënten:
galanga, garnalenpasta, gember, kemirinoten, knoflook, korianderzaadjes, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tamarindewater, witte amandelen en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Balinese eendensaté op gebakken noedels

Ingrediënten:
chilipoeder, citroengras, citroensap, eendenborsten, galanga, gember, kaneelpoeder, kardemomzaadjes, karwijzaad, knoflook, koenjit, korianderzaadjes, kruidnagel, noedels, nootmuskaat, pindaolie, sjalot, tamarindewater en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pikante kokosdressing

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, garnalenpasta, gember, knoflook, kokos, kokosmelk, limoensap, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tamarindewater en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crispy Rice Vermicelli / Krokante rijstvermicelli

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, garnalen, gele bonensaus, kippenborst, knoflook, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sjalot en tamarindewater

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Kort gegrilde coquilles met zoetzure daikon en chili-jam

Ingrediënten:
citroensap, coquilles, daikon, fijne kristalsuiker, galangal, gedroogde garnalen, granny smith, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, olijfolie, palmsuiker, rijstazijn, rode chilipeper, rode peperkorrels, rode radijs, rood minisnijbietblad, tamarindewater, thaise sjalotjes, veldsla, vissaus en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pittige roomsaus

Ingrediënten:
garnalenpasta, knoflook, kokoscrème, laos, paprikapoeder, plantaardige olie, rode chilipepers, rode paprika, salamblaadjes, sambal oelek, suiker, tamarindewater, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Sambal goreng udang peteh

Ingrediënten:
chilipeper, djeroek poeroet, garnalen, knoflook, kokosmelk, laos, olie, petehbonen, salamblad, sambal oelek, suiker, tamarindewater, trassi en ui

Soort:
saus/dressing/jus