Schapenvlees als wildbraad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 45 in Lidya Winkels kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schapenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Moretum (kruiden voor verse kaas)

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Magnifieke mosterd

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Kruidenboeketjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Zure augurken

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag