Gevulde fazant

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 160 in Lidya Winkels kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode kool op zijn Hollands

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Lamshaasjes met jeneverbessensaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Saus voor Boeuf en Daube

Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Appels uit de oven

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek