Anders Schønnemann en Mikkel Karstad - Nordic Family Kitchen

Nordic Family Kitchen

Gezond-natuurlijk-eenvoudig

Een boek van Anders Schønnemann en Mikkel Karstad

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Nordic Family Kitchen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Mikkel Karstad, auteur van het weergaloze groene kookboek Evergreen, is een pionier als het gaat om koken met gezonde en seizoensgebonden ingrediënten. Hij weet ze te verwerken in unieke smaakvolle combinaties. In Nordic Family Kitchen, een wederom stijlvol vormgegeven boek met foto's van Anders Schønnemann, presenteert hij simpele gerechten, in 70 recepten, die uitermate geschikt zijn om te bereiden met maar vooral ook voor je kinderen.

Mikkel, een vader van vier, leert zijn kinderen dagelijks over een gezonde benadering van voedsel, met aandacht voor de seizoenen, met lokaal geproduceerde ingrediënten en het zelf bereiden van gerechten. Regelmatige uitstapjes naar het bos en naar het strand, op zoek naar paddenstoelen, bessen, kruiden, wilde knoflook of mosselen, zijn een familietraditie. Nordic familiekeuken is dan ook een must-have voor ouders die hun kinderen gezond en natuurlijk eten willen voorschotelen - en graag samen met hun kinderen koken.

  • Koken voor en met het hele gezin

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken