Eendenlever en gerookt buikspek met knolselderijcrème pastinaakchips en siroop van dennentoppen
★
★
★
★
★
Een recept van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 128 in The big green egg book .
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- boter
- bruine basterdsuiker
- buikspek
- eendenlever
- jeneverbes
- knoflook
- knolselderij
- laurier
- melk
- mini bospeen
- mini pattison
- pastinaak
- peper
- room
- rozemarijn
- scheuten van jonge dennetoppen
- tijm
- water
- witte basterdsuiker
- zeezout
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.