Eendenlever en gerookt buikspek met knolselderijcrème pastinaakchips en siroop van dennentoppen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 128 in The big green egg book .

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Griet met basilicumboter en zeewiersalade

delicious. magazine - 2013-13

Zeewiersalade bij griet met basilicumboter

delicious. magazine - 2013-13

Tagliatelle met olijven

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Kalfskotelet met basilicum

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe