Duif met knolselderijcreme zoetzure pompoen en girolles
★
★
★
★
★
Een recept van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 140 in The big green egg book .
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
- Bereidingstijd:
- 55 minuten
Ingrediënten
- azijn
- boter
- flespompoen
- geklaarde boter
- girolles
- jonge duif
- knolselderij
- melk
- peper
- suiker
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.