Trifle
de wereldreis van een Engels nagerecht
Een boek van Helen Saberi, Andrew Davidson, A. Davidson, T. Van den Wittenboer en H. Saberi
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Trifle, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Trifles bieden een bijzondere combinatie van sensueel en intellectueel genot. Hoe vaak heb ik niet mijn lepel erin gestoken en achtereenvolgens de luchtige slagroom, de zachte, fluweelachtige custard, of pittige fruit vermengd met geur van wijn (of sherry of likeur) en misschien de knapperigheid en amandelsmaak van ratafia’s of macaroons en tenslotte de zoete, zachte maar toch kruimelachtige textuur van lange vingers of sponge cake geproefd en beleefd.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.