Kaninchen, vier Keulen und viel Knoblauch - 4 konijnenbouten met veel knoflook

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 136 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
samengestelde boter

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dragonsaus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Kwartels met Doperwtjes

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Gebakken zeebaars met schaaldierenrisotto en gamba's in een krokant jasje

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Kalfslever met uiencompote en salie

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud