Gekochter Schweinebauch auf Japanische Art / Gekookte varkensbuik op Japanse manier
★
★
★
★
★
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 20 in Kochen für zwei .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees
- Bereidingstijd:
- 210 minuten
Ingrediënten
- bonitovlokken
- daslook
- gember
- knoflook
- koriander
- lente-ui
- rettich
- sake
- shii-takes
- speenvarkenbuik
- suiker
- varkensbuik
- zoutloze donkere sojasaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.