Kalbsstelze auf eisenkrautrisotto / Kalfsschenkel op risotto met verveine
★
★
★
★
★
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 50 in Kochen für zwei .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
- Bereidingstijd:
- 180 minuten
Ingrediënten
- boter
- citroenschil
- geklaarde boter
- kalfsjus
- kalfsschenkel
- knoflook
- ongepelde sjalot
- paprikapoeder
- peper
- peterselie
- rode paprika
- rozemarijn
- verveinerisotto
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.