Roastbeef in der Meersalzkruste / Rosbief in zeezoutkorst
★
★
★
★
★
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 78 in Kochen für zwei .
- Gang:
- picknick / hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- aardappelchips
- bloem
- dijonmosterd
- eidooier
- eiwit
- fijn zout
- grof zeezout
- lardo
- remouladesaus
- rosbief
- tijm
- waterkers
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.