Reefond
★
★
★
★
★
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 96 in Kochen für zwei .
- Soort:
- bouillon
Ingrediënten
- jeneverbessen
- knoflook
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- olijfolie
- peperkorrels
- port
- reebotten
- rode wijn
- rozemarijn
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.