Kalbsbries mit Trüffeln, Artisjocken und Steinpilzen / Kalfszwezerik met truffel, artisjok en eekhoorntjesbrood

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 134 in Kochen für zwei .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risotto con due carciofi - Risotto met artisjokken

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Hamcanapés - canapè di prosciutto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

An Artichioke Lover's Feast - Een feest voor liefhebbers van artisjokken

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Risotto con due carciofi - Risotto met artisjokken (vegetarisch)

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest