Truffel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 148 in Kochen für zwei .

Gang:
bijgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Demi- glace

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Lamshaasjes met jeneverbessensaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Sauce madère, sauce au porto - Bruine madeirasaus of portsaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Sauce Périgeux - Bruine madeirasaus met truffel

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken